decembrie 23, 2008

anul asta de craciun ma bucur ca am avut bani sa cumpar cate ceva pt cei pe care ii iubesc; ca am gasit acasa, cand am ajuns, lumanari aprinse si iubire; ca voi avea de unde sa aleg la masa de pranz intre sarmalute si piftie, salata de boeuf si chec; ca are cine sa ma imbratiseze si sa-mi spuna noapte buna pe viu; ca dragostea parintilor mei este fidela si eterna; ca am brad si bradul are instalatia multicolora;

anul asta de craciun ma bucur ca sunt impacata cu alegerile si despartirile din mine. daca am ales sa plec, am plecat pentru ca eram nefericita in primul rand, daca am ales sa parasesc am parasit pentru ca nu mai  iubeam in primul rand, daca am ales sa nu ti mai raspund, am tacut pentru ca oricum cuvintele mele nu mai aveau rezonanta in tine…iar eu ca si anul trecut iubesc vinul simplu, nu pe cel lungit cu apa.

anul asta de craciun ma bucur ca nu am vazut niciun loc nou. nicio tara straina. ma bucur ca am fost in toate locurile in care mai fusesem. la brasov, la onesti, la sinaia, la sibiu. pentru ca aici am trait cele mai frumoase amintiri. am cunoscut oamenii noi. pe care acum ii iubesc. si am revazut oameni vechi. pe care ii iubesc.  ei sunt cei in care eu cred. ma bucur ca viata asta a mea  s-a tot dat pe gheata anul asta. ca a facut asa un dublu axel cu mintea mea pana am ajuns in pragul disperarii si am pierdut toate visele  si speranta si credinta [de parca nimeni nu si-a mai cautat garsoniera inaintea mea, nu si-a mai schimbat jobul, n-a fost dezamagit de prieteni, n-a incremenit cand a aflat ca parintii au o sanatate suava….de parca nimeni n-a mai clacat, n-a mai iubit….], si apoi printr-o pirueta simpla le-a pus pe toate la loc. ma bucur foarte mult ca toate astea au trecut.  

anul asta de craciun ma bucur ca am primit un inel subtire cu piatra albasi ca inelul cu piatra verde pe care vroiam eu  sa mi-l iau mi-era prea mic;

in fine, anul asta ma bucur ca tvr n-a uitat sa faca emisiuni cu altetele regale ale romaniei [principesa margareta si principele radu].

nihil sine deo* si craciun fericit!

* nimic fara iubire, devotament, demnitate, loialitate, generozitate, simt al raspunderii,  credinta, dumnezeu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s